Tuesday, May 22, 2012

Viimased päevad

Õhtust!
Viimased päevad on olnud jätkuvalt väga trennised.Tänane trenn koosnes jalgpallist ja pärast pidi veel tegema judokate harjutusi.Palavus oli suhteliselt tappev ja peale viit minutit oli üleni higine.Usun, et kaotasin trenni jooksul kõvasti kaalu, aga jõin kõik selle ka tagasi, nii et muutunud pole midagi.
Hetkel on mais tulnud 30 h trenni mis on suhteliselt korralik.Mai lõpuks tuleb vast 40-45 h ära.Homme on tavapärane maadluspäev ja loodan olla parem kui eilmine kolmapäev.Mati trennid on hetkel suhteliselt tüütud, kuna väljas ilus ilm, aga pole midagi teha peab kannatama.Õnneks pole end hetkel raske motiveerida, üks siht on silme ees ja selle nimel tuleb tööd teha.
Eile oli selline rahulikum mati trenn.Alguses soenduseks kossu, siis uchi-komi ja maadlus.Lõpuks veel 25 heidet ja 3köite, millest 2 olid jalgateta.Tunnen muret, et meid nii vähe trennis on, eile oli vaid kuus ja täna kahekasa inimest.Mis toimub?Suvi?
Täna on olnud Eesti spordile küll, ainult ja ainult edukas päev.Kanepi ja Zopp võitsid, Aljand EM-il hõbedal, neljapaat olümpial ja Pajusalu finaalis.Hetkel vaatan eurovisiooni ja nutt tuleb peale esimesed viis laulu pole absoluutselt minu maitse.Nüüd läks teema rohkem muu peale, aga loodan et te ei pahanda.
Sellega on tänaseks kõik, suht mõtteid ei ole millest kirjutada.Kõigile edu ja eksamid on tulekul.Saaks kool läbi, keskenduks trennile.

No comments:

Post a Comment