Tuesday, May 1, 2012

Tsau!


Ma ei tea kas minuga on kõik korras või ei ,aga otsustasin blogima hakkata.Võite arvestada sellega ,et peale spordi te ilmselt muud ei kuule siin.Mõnedest üksikutest argipäeva toimetustest ka vahetevahel ilmselt kirjutan ,aga põhirõhk on trennide kirjeldused ,võistluste elamused ja eesmärgid.
Hetkel käib igatahes valmistumine Berliini Euroopa karikaks mis toimub laupäev-pühapäev,minu võistlus on teisel päeval.Saab tunda jälle tunnet mida tundsin eilmine aasta ,kaalu tuleb võtta.Eile õhtul kaalusin 84.3kg ja pühapäeval on vaja olla 81kg .Hetkel tuleb kaalu väga kergesti alla täna õhtul kaalusin 82.2 peale trenni ,aga  momendil mingi 83 ilmselt ,sest sõin ka.Hommikul tegin kerge ratta trenni 15km ja õhtul 1.5h judo inimestega jalkat.Eile oli puhkepäev ,sest nädalavahetusel olid sõudmis võistlused.
Räägime mõne sõna ka sõudmis võistlustest.Esimesel päeval oli 4km üldse polnud endaga rahul,peale finisit oli esimene mõte mida ma siin teen ja miks ma nii aeglaselt sõitsin.Koht oli igatahes 15. ,aga vanus polnud ka õige vaid 1994 ja nooremad ning osavõtjaid oli 23.Teine päev(2000m) läksin hoopis teise taktikaga sõitma kohe täiega minema ja kas kõik või mitte midagi.Peale lõppu olin surmväsinud ja endaga üsna rahul ,kuigi viimased 200-300 m vajausid ära.Suured tänud igatahes Ellile kes sõitis rattaga kõrval ja  karjus  ,sellest oli väga väga suur abi.Teisepäeva tulemus oli 13. ja osalejaid oli 23.Olematu vee trenni pealt suht OK tulemus ,aga eks hetkel on ka Judo olulisem.
Suured tänud neile kes viitsisid lugeda.Iga nädal üritan kuskil 3-4 postitust teha.Lisasin ka ühe pildi  võistlustest.

Mattias

No comments:

Post a Comment