Sunday, June 10, 2012

Jalgpalli EM ja muu!

Tsau!
Viimane nädal olnud kiire, eksamid ja trennid.Jäänud on ainult viimane eksam Geograafia.Eesti keel ja matemaatika on hästi läinud mõlemad neljad, olen väga rahul.Geograafia loodan kindlasti vähemalt nelja saada, aga viiest ka ära ei ütleks.
Nagu kõik teavad algas ka jalgpalli EM.Eile oli väga närviline mäng Saksamaa - Portugal. Minul kui Saksamaa fännil oli pidevalt hing kinni.Gomez tegi õnneks oma ära ja Saksamaa sai teenitud võidu.Üleüldse on EM-i mängud väga huvitavad olnud, ei kurda.
Mõnesõnaga ka enda spordist.Homme hakkab veel viimane raske treeningperiood.11-16 Juuni teen täiskasvanute koondise laagri Tartus kaasa ja 17-19 juuni on noortekoondise laager Tallinnas, kuhu pean ka minema.Kahekümnendal veel kerge trenn ja  kahekümne esimesel algab teekond Montenegrosse.Loodan tõusta elu parimasse vormi.
See nädal olen korralikult trenni teinud.On tulnud ainult üks puhkepäev ja see oli eile, tegelikult oli enamvähem puhkepäev ka täna.Täna mängisin jalgpalli 1h30min, aga samas oli korralik mäng 3vs3 väike väljak, väikesed väravad, pärast olin päris väsinud.Nädala sees on põhiliselt olnud matti trennid.
Homme pean kahjuks juba kell 8.15 olema koolis geograafia konsultatsioonis.Õnneks on homme ainult üks trenn nii et lõunaaeg saab puhata.Kõigile edu nende tegemiste ja jääge ootama järgmist postitust.Lisan ka ühe pildi.
2nädalat ehk 14 päeva



                                                      Deutschland!!

Matu

No comments:

Post a Comment