Wednesday, June 20, 2012

Mõtted enne euroopakaid

Õhtust!

Kõigepealt mainin ära, et geograafia eksami sain samuti nelja. Homme on lõpetamine, millest ei saa täielikult osa võtta.Lõpetamine algab kell 17.00, aga lennuk läheb 21.45 ja Tallinna lennujaamas pean olema kaheksa paiku.See tähendab, et kohe peale aktust lähen ära ja muu jääb mul kogemata.
Trennid on möödunud väga edukalt ja hetkel julgen väita, et vorm on elu parim.Tõesti loodan, et pühapäev on minu päev 101 protsendiliselt.See tähendab, et võiks olla mega loos, mega päev ja mega õnn. Sellise faktoriga võiks imesid sündida.Reaalselt mõeldes võiks normaalse, mitte mega päeva puhul top 7 ära tulla.Põhiline on võtta üks matš korraga ja mitte üle mõelda.
Eilmine nädal tegin täiskasvanute koondisega trenni Tartus.Põhiliselt olid kavas jõutrennid ja mati peal tehnika  ja maadlus.Hetkel on ühte lemmik tehnikat lihvitud pisi detailideni.Igatahes on tunda, et tänu sellele toimib heide paremini.
Täna oli puhkepäev ja homme hommikul on viimane tatami trenn.Hetkel on ka selge mis peale Em-i saab.Kohe kui euroopakatelt tagasi tulen on ees judolaager.Teatavasti tulen Em-ilt tagasi 26 juuni ja laager algab 25 juuni, nii et jään hiljaks, aga laager kestab 4-da Juulini.
Kõik olge pühapäev minuga ja hoidke pöialt.Live results ja live stream eju.net ja alt valige U-17 europan championchips.

Three days!!!
Mattias

No comments:

Post a Comment