Tuesday, July 10, 2012

Tsau!
Vabandan, et pole vahepeal blogi kirjutanud.Aega on olnud, aga lihtsalt pole viitsimist.Laager oli möödus edukalt ja väsitavalt.Peale laagrit puhkasin natukene.Reede ja laupäev käisin Aqva Spas.Peale laagrit oli eriti mõnus aeg maha võtta.
Reede õhtul käisin Rakveres Inglismaa ja Serbia U-19 Em-i mängu vaatamas.Tõesti kiidan ülihea mäng oli ja mängisid ka juba nimekate klubide kasvandikud.Staadion oli täielikult väljamüüdud, aga Inglismaa ja Serbia fänne ei paistnud kusagil.Oleksin oodanud natukene rohkem melu staadionilt, aga samas elamus oli võimas ja kindlasti ei kahetse.
Kirjutaksin mõnesõnaga ka oma trennidest.Hetkel ainult sõuan.Mõnus on sõuda ja vaadata kuidas inimesed päevitavad, ilmselgelt ei ole.Kohati on päris raske palavaga sundida end, kohati tuleb tüdimus peale ja tahaks lihtsalt rahulikult sõuda.Siis tuleb iseendale ütelda ilma trennita see Eestikate medal kohekindlasti ei tule.Sellest piisab ja paat lendab veepeal.Hetkel on ulme võimsus, kui suudaks selle võimsuse tehnikaks realiseerida oleks ma megavend.See oleks ka ebanormaalne kui kõik nii kergelt tuleks.
Hetkel olen suur Tour de Franci fänn.Reinu TT valmistas väikese pettumuse, aga usun et suudab valge särgi tagasi sõitma.Täna tuuri puhkepäeval tuli välja väga valus uudis, et Reinu tiimikaaslane Remy vahistati seoses väidetava dopingu veoga. Remy oli kahjuks ka üks Reinu tähtis abiline mägedes.Loodame, et Rein läheb aina paremaks ja hoiame pöidlaid.
Kõigile teadmiseks, et Juuli lõpuni kodus ja võite külla tulla.Siin on ka Euroopakate matš venelasega http://www.youtube.com/watch?v=V91U_ND4KRk
Matu

No comments:

Post a Comment